Continguts professionals i atractius pels teus canals

Contingut digital

By entvbox

Creem continguts fets a la teva mida

Personalització

Creem continguts adaptats a la teva marca i al teu públic, assegurant que cada peça segueixi la teva identitat corporativa. Entenem que tens unes necessitats i objectius molt concrets, per això treballarem estretament amb tu per dissenyar continguts que reflecteixin perfectament el teu missatge per complir les teves fites.

T’AJUDEM A CUIDAR L’EMPRESA

Dissenyem i programem el contingut.

Creem el contingut amb tu, fent equip.

  • T’assessorem en la selecció dels tipus de continguts que seran necessaris per transmetre els teus productes i campanyes especials durant tot l’any.
  • Cuidarem la qualitat, ens encarregarem que els medis (fotografia, vídeo, logotips, il·lustracions, etc.) que ens proporcionis compleixin un bon estàndard professional i televisiu.
  • Si no tens medis, cap problema, produirem el que et faci falta: vídeo, fotografia, guions, edició, el que necessitis.

Programem i mantenim els teus info canals.

  • Amb tu decidirem a on i a quin moment es veu el contingut que sigui necessari per assolir els teus objectius.
  • Ens assegurarem que els equips estan connectats i emetent, amb el nostre sistema de seguiment. A més tindrem contacte permanent amb el teu personal de manteniment.
  • Però sempre, tindràs accés al sistema de gestió de continguts perquè puguis fer els canvis tu mateix.

Produir contingut atractiu és crucial per a la teva empresa.

Per què és important

Compromís

El contingut d’alta qualitat captiva les audiències, creen un vincle emocional que fa reaccionar al teu client, de manera positiva cap a la teva oferta.

Reconeixement

L’exposició de la teva marca, dins el contingut, ajuda a augmentar la visibilitat, arribant a nous clients potencials i reforçant el record de marca.

Més sostenibilitat

L’abundància d’impresos, fullets i revistes és cosa del passat. Opcions ecològiques com una aplicació mòbil, resulten en una major sostenibilitat.

Satisfacció del client

Els clients esperen serveis digitals en els seus serveis. Compleix aquestes expectatives i convenç els teus clients amb la teva pròpia App mòbil.

FAQ sobre els continguts

Per a les pantalles hi ha dos grans grups de continguts: els informatius i els comercials, els primers s’encarreguen de donar consells, senyalitzar i donar a conèixer una operativa (esdeveniments, procediments, notícies), per altra banda, un contingut comercial, té a veure amb la venda de productes serveis i esdeveniments comercials.
Es tracta de contractes anuals en els quals fixem una quantitat de contingut, els canvis que puguin fer-hi i la seva programació als teus info canals, tot inclòs per una quota mensual amb contractes de dos anys. Si no vols quota mensual, es pot fer un avançament pel total del pressupost.
Clar que sí, podem fer un servei que inclogui tots els serveis que necessitis i amb flexibilitat per poder-ne ampliar o minvar els serveis. Parlem i arribarem al que millor s’ajusti a les teves necessitats d’empresa.

El nostre concepte de treball

El teu estil. Personalitzat.

Presentació nova carta

Clip de 25″, presentació de una nova carta de restaurant amb un disseny de plats exclusiu, amb fotografia i animació. Peça de promoció al restaurant i habitacions. Hostal boutique Colonial.

60 Aniversari

Clip de 30″, 60 anys des de l’obertura del restaurant Cala Moreya, per a les pantalles exterior i interior, amb fotografia i animació. Recordatori pel client habitual. Restaurant Cala Moreya.

Circo & media

Clip de 27″, per a show d’acrobàcia, animació nocturna d’un hotel, amb fotografia, vídeo i animació. Peça de promoció exclusiva per el client. Hotel i apartaments Morito.

Coneix-nos

Estarem encantats de donar-te més informació!

Deixa’ns les teves dades de contacte. Et respondrem tan aviat com sigui possible.

Deixa’ns les teves dades de contacte. Et respondrem tan aviat com sigui possible.
Déjanos tus datos de contacto. Te responderemos tan pronto como sea posible.